Veranda met polycarbonaat dak

Creëer extra leefruimte en verhoog het natuurlijke lichtniveau in uw woning. Wij leveren veranda’s over heel Nederland. Onze veranda’s zijn ontworpen en geïnstalleerd door ons team van gekwalificeerde en verzekerde dubbele beglazing professionals.Van onderbouw en metselwerk tot het plaatsen van deur, ramen, sierpanelen en dak in. We passen zelfs uw bestaande metselwerk aan en maken het af met UPVC-goten, regenpijpen, binnenbepleistering en alle elektrische werkzaamheden die nodig zijn voor uw droom veranda.

Veranda Seizoen: Expert in het creëren van uw droomveranda

De veranda’s met polycarbonaat dak zijn een veranda geeft uw tuin meerwaarde en met een veranda kunt u vier seizoenen lang genieten van uw tuin. In de winter kunt u met een eventuele verwarming van uw veranda genieten en in de zomer is het juist een plek met schaduw. 
Verschillende soorten polycarbonaat bij Veranda seizoen

Wat is de polycarbonaat platen

Polycarbonaat platen zijn unieke platen. Dat komt door de grote krachten die ze kunnen verdragen in combinatie met de helderheid én uv-bestendigheid van de platen.

Voordelen: relatief goedkooper, grote overspanningen met 2 staanders mogelijk. 

Nadelen: Regen of hagel klinkt ook luider.

Waarom voor Veranda Seizoen kiezen?

Veranda Seizoen biedt de perfecte oplossing voor uw droomveranda. Onze ervaren verandabouwers zorgen voor een prachtige, functionele en duurzame veranda, die aansluit bij uw wensen en stijl. Waarom kiezen vele klanten voor Veranda Seizoen:

Veranda-Seizoen-Galerij-10.jpeg
Video afspelen

Wij denken met u mee:

Veranda Seizoen begrijpt dat een goede kwaliteit veranda een belangrijke investering is voor onze klanten. Daarom streven wij ernaar om veranda’s te bouwen die niet alleen prachtig zijn, maar ook functioneel en duurzaam zijn. Onze verandabouwers gebruiken alleen de beste materialen, om ervoor te zorgen dat onze veranda’s weerstand bieden tegen de elementen en jarenlang meegaan.

Duurzaamheid
92%
Materialen
96%
Klanttevredenheid
93%
Ervaring
94%